Fii artistul
vieții tale

Numele meu este Roxana Florea.

Sunt omul care crede în ideea de a te bucura cât de mult posibil de fiecare clipă trăită. Întreţinerea  unui mod de viaţă plin de sens, prin care devii creatorul propriei existențe reprezintă o valoare pentru mine.

Despre
mine

Ȋn călătoria mea prin viață până în prezent am acumulat tot felul de titluri, mai mult sau mai puțin academice. Am devenit statistician, fizician, iar o dată ce mi-am descoperit misiunea personală, am devenit Personal Trainer, tehnician nutriționist și Eating Psychology Coach .

Cu toate acestea însă, consider că realizarea mea constă în experiența pe care am acumulat-o de-a lungul timpului, în procesul de transformare și de descoperire de sine. Ele m-au determinat să devin cine sunt azi, și anume, Artistul Vieții mele.

Conștientizarea faptului că ești responsabil pentru condiția ta actuală, pentru omul ce urmează să devii, precum și a faptului că deții puterea de a îți crea existența pe care ți-o dorești e una dintre cele mai eliberatoare senzații.

Procesul prin care am trecut m-a condus spre alegerea de a-mi desfășura activitatea profesională în domeniul coachingului și a modelării corporale. Cum am ajuns sa activez în acest domeniu?

Din pasiune !

Fiind mereu preocupată de căutarea unui model al existenţei care să ofere bucurie călătoriei prin viaţă, mânată de dorința de descoperire interioară, mi-am descoperit pasiunea pentru sport.

Din dorinţa de a ajunge la o varianta mai bună a mea, pe măsură ce am înaintat în cunoaşterea acestui domeniu, mi-am dat seama că nu poţi realiza o activitate fizică susţinută în mod constant fără o alimentaţie sănătoasă şi  adecvată. Aşa am ajuns să fiu pasionată şi de acest aspect.

Partea cea mai dificilă pe tot acest parcurs nu mi s-a părut a fi dobândirea conştinţelor legate de ceea ce înseamnă să te hrăneşti sănătos și să faci sport, cât aplicarea lor practică în mod constant.

M-am luptat cu dependenţa de dulciuri şi junk food, cu sedentarismul, precum şi cu alte obiceiuri defectuoase şi consider că am câştigat bătălia. Gustul victoriei asupra propriilor “demoni” e unul  foarte plăcut! 🙂

Pasiunea însoţită de muncă şi determinare, m-au adus în punctul în care îmi trăiesc un vis şi anume cel al aspectului fizic dorit şi al energiei fizice la cele mai înalte cote.

Pot spune cu mâna pe inimă că nimic nu se compară cu satisfacţia pe care o ai atunci când priveşti în oglindă şi îţi place ceea ce vezi. 

Aşa cum nimic nu se compară cu starea energică pe care sportul şi o alimentaţie sănătoasă şi echilibrată ţi-o oferă, precum şi confortul psihologic pe care îl capeţi tocmai prin realizarea visului.

Şi merită, merită din plin tot efortul

Călătoria mea nu s-a rezumat la elemente ce țin de aspectul fizic.

Am cunoscut o transformare exterioară, ea venind însă ca urmare firească a celei interioare, proces în care am învățat un lucru pe care îl consider esențial: ești mai mult decât corpul tău fizic și ar fi bine să ții cont de asta.

Ai o minte care îți poate fi cel mai bun slujitor sau din contră, cel mai aprig dușman. Și mai ești și un spirit, dornic să se manifeste liber, să creeze și să experimenteze cât mai mult. Ține doar de tine să conștientizezi acest lucru și să alegi varianta potrivită pentru tine. Aspectul exterior e doar o reflexie a ceea ce se ascunde în interior.

Prin urmare, dacă eşti în căutarea unui nutriţionist sau a unui antrenor care să-ţi dea o reţetă pentru slăbit rapid, care să te înfometeze, să te facă nefericit şi frustrat, pentru ca apoi să iţi reiei viaţa cu vechile obiceiuri defectuoase, nu ai ajuns pe pagina potrivită. Dacă în schimb iţi doreşti să evoluezi și consideri că schimbarea începe din interior pentru ca apoi să se manifeste la exterior, ai găsit persoana cu care să împărtășești această credintă.

Îmi doresc așadar să îţi transmit şi ţie din cunoştintele mele , precum şi experienţa mea ca om, să-ţi folosească drept ghid şi inspirație pentru a-ți conștientiza puterea interioară și a-ți crea existenţa pe care ți-o dorești.

Fii Artistul Vieții tale !