Beginner Fit Program

Program pentru începători de 12 antrenamente lunare!

Alege varianta potrivită ție!

Varianta Standard

Cost: 144 lei / 30 zile

Varianta Premium

Cost: 488 lei / 30 zile

DETALII DESPRE PROGRAM

BEGINNER FIT PROGRAM

Ce primești în Beginner Fit Program?

BONUSURI:

Beginner Fit Program este pentru tine dacă:

Cu ce se diferențiază Beginner Fit Program față de alte programe obișnuite?

CE SPUN CLIENȚII

”Am învățat cu Roxi să iubesc rutina antrenamentelor, să-mi ascult corpul și să știu ce să cer și când să-i cer.

Roxi a fost partenerul meu de încredere care a ascultat de nevoile mele, tot timpul flexibilă și deschisă, astfel încât să creăm o situație confortabilă pentru amândouă.

Tot ea m-a învățat să îmi stabilesc obiectivele corect și să le urmăresc.”

  • Oana

“Am început colaborarea cu Roxi acum 5 ani la scurt timp după nașterea fetiței mele. Din start am apreciat faptul că programul ei este adaptat nevoilor mele atât ca și tip de antrenament, dar și ca și flexibilitate în ceea ce privește timpul. Mereu a știut cum să mă motiveze și să fie alături de mine lucrând nu doar pe partea fizica, ci adresându-se și părții psihice și emoționale. 

A reușit să mă remonteze și după al doilea copil și în cei 6 ani de colaborare mi-am atins pas cu pas obiectivele de a avea un corp sănătos, fit și armonios. Îți mulțumesc Roxi pentru suportul continuu și profesionalism și de asemenea pentru prietenia dobândită în tot acest timp!”

  • Ildiko

”Roxana știe să tragă de mine suficient de mult încât să îmi depășesc limitele dar suficient de puțin încât să nu renunț.

Am început antrenamentele cu ea doar pentru că făcea și soția, acum consider că e cel mai bun antrenor posibil pentru mine.

Mulțumesc Roxana!”

  • Lorand

Reducerea expiră curând!

zile
ore
min
sec
Cum comanzi programul?

Apasă pe butonul COMANDĂ pentru a accesa pagina de plată.

Completează formularul și achită online, cu cardul. După comandă ți se va crea un cont pe site (dacă nu ai deja unul) și vei primi instrucțiuni pe email în care îți explicăm cum accesezi pagina cu programul imediat ce plata e confirmată de procesator.

Nu șterge emailurile pe care le primești după comandă deoarece vor conține informații utile pentru accesul la programul de antrenament.